top of page

Wrap-up 2021-2022Op vrijdag 13 mei was het zover: de wrap-up van The West Wing 2021-2022! Dit was hét moment voor de leden om aan de directies, PV NY, en elkaar te laten zien wat zij in het afgelopen West Wing-jaar hebben gedaan, en met welke aanbevelingen zij zijn gekomen op het gebied van: schuldenproblematiek (DAM), digitalisering (DDE), rechtsstatelijkheid (DEU) en global health security (PV NY).


De middag begon met een plenair gedeelte op het ministerie van Buitenlandse Zaken. Arjan Uilenreef, strategisch directeur van de Eenheid Strategische Advisering (ESA), gaf een inleidend woord voordat de tracks van start gingen met het presenteren van hun bevindingen. Na de presentaties, kregen de leden de kans om in break-out sessies met hun directies, en PV NY, in gesprek te gaan over het beleidsadvies.


Benieuwd naar de beleidsadviezen van de vier tracks?

Je vindt ze hier:

1 Comment


Voordelen van het huren van een E-chopper in Zeeland:

Het huren van een cristinas in Zeeland biedt verschillende voordelen, waaronder:

1. Milieuvriendelijk: E-choppers produceren geen schadelijke uitstoot en dragen bij aan een schonere omgeving. 2. Stille rit: Elektrische aandrijving zorgt voor een geruisloze rijervaring. 3. Eenvoudige bediening: E-choppers zijn gemakkelijk te besturen en vereisen geen speciale vaardigheden. 4. Verkenning: Het is een leuke en efficiënte manier om Zeeland te verkennen, van stadsstraten tot schilderachtige kustgebieden. 5. Groene mobiliteit: Het gebruik van E-choppers draagt bij aan duurzame mobiliteitsopties.

Like
bottom of page