Lidmaatschap

The West Wing is dé jongerendenktank van én voor het ministerie van Buitenlandse Zaken. Als lid van The West Wing werk je een jaar lang aan een uitdagende beleidsvraag, met als einddoel een kwalitatief hoogstaand beleidsvoorstel te presenteren op het ministerie. Een jaar van de West Wing volgt een collegejaar, grofweg van september tot en met mei en je kunt lid worden als je (hbo/wo) student of young professional bent. 

 

Gedurende het West Wing-jaar krijgen leden een kijkje in de keuken van BZ en  werken ze samen met jonge academici, young professionals en medewerkers van het ministerie aan beleid. Het out of the box-denken van The West Wing-leden tijdens tracksessies leidt vaak tot creatieve en innovatieve beleidsvoorstellen.

Hier kun je zien met welke beleidsvragen de tracks zich dit jaar zullen bezighouden. We proberen diverse tracks samen te stellen, dus aanmelden met iedere studie- en of werkachtergrond is mogelijk! Als je je aanmeldt voor the West Wing kun je reeds jouw interesse kenbaar maken voor de track die jou het beste ligt. Let wel op dat we een zekere mate van toewijding vragen, wat onder andere inhoudt dat je zes tot acht uur per week besteedt aan The West Wing.

De aanmelding voor deelname aan The West Wing 2020-2021 is gesloten. Volg ons op onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van onze activiteiten en de opening van onze aanmeldprocedure voor volgend jaar!

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020-2021 The West Wing

Ministerie van Buitenlandse Zaken

Rijnstraat 8, Den Haag