Kick-Off 2018-2019

Op 19 oktober werd het nieuwe The West Wing-jaar officieel geopend met de Kick-Off. Alle zestig trackleden werden op het ministerie van Buitenlandse Zaken ontvangen, waar hen een veelzijdig programma te wachten stond.

De Kick-Off begon met een toespraak van Guido Landheer. Als plaatsvervangend Directeur-Generaal Buitenlandse Economische Betrekkingen vertelde hij over de prangende beleidsvragen waar het ministerie en 'zijn' directoraat-generaal zich momenteel over buigen. 

Hierna ging iedere track in gesprek met de opdrachtgevers uit de verschillende directies van het ministerie. Tijdens de korte brainstormsessies kregen trackleden de kans om vragen te stellen aan de beleidsmedewerkers en zo een beter idee te krijgen van een mogelijk antwoord op de beleidsvragen. 

De brainstormsessies werden gevolgd door twee teambuilding activiteiten. Iedere track werd eerst uitgedaagd om een 'mood board' te maken, waarin moet worden uitgebeeld hoe vrede er uit zou moeten zien. Tot slot leerden de 'West Wingers' elkaar op een laagdrempelige manier beter kennen tijdens 'Over de Streep'. Een mooi einde van een dag waarin de trackleden, het bestuur en beleidsmedewerkers de basis legden voor een succesvol The West Wing-jaar!  

 

 

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020-2021 The West Wing

Ministerie van Buitenlandse Zaken

Rijnstraat 8, Den Haag